Snel-O-Nette voor uw bedrijf !

Wij zijn gespecialiseerd in reinigen

Wij zijn gespecialiseerd in het reinigen van bedrijfskleding en het te onderhouden. U hoeft zich geen zorgen meer te maken over het het ophalen/brengen en het op juiste wijze verzorgen van uw goederen. Over hoe en wanneer vertellen wij graag meer over in een persoonlijk gesprek.

Het reinigen van bijvoorbeeld; touwen van schepen, bootkappen,airsocks,filters,parasols, bekleding van stoelen/banken en zelfs binnententen. heeft u iets wat u wilt reinigen en weet u niet of het kan. Wacht niet en bel!.  Wij kijken of we het voor u  kunnen reinigen.

Computergestuurde wasmachines 

De was die bij uw bedrijf wordt afgehaald in één van de door ons beschikbaar gestelde rol containers, krat of waszak wordt gewogen geteld en meteen gesorteerd. In onze computergestuurde wasmachines is de zeep dosering, wastijd en temperatuur perfect op elkaar afgestemd.  Om zodoende  een mooi resultaat te behalen voor u en het millieu. Ook de kleinere wassen krijgen bij ons de juiste aandacht.  Doordat wij beschikking over meerdere kleine wasmachines zodat uw was apart gewassen kan worden. Na ons wasproces wordt er onderscheid gemaakt in strijkgoed en drooggoed.

Strijkgoed en Drooggoed

Onder drooggoed kunt u handdoeken, ondergoed en sokken verstaan geheel gedroogd en meteen verwerkt. Het vlakke strijkgoed zal door een hele grote machine (mangel) gestreken worden. De mangel fungeert als een groot strijkijzer. Achter de mangel staat een vouwmachine. Deze vouwt de was in een horizontale vouw op, de verticale vouw wordt door een personeelslid gedaan, die de was meteen controleert en inpakt. Deze persoon controleert meteen de kwaliteit van het linnen en zonodig zal erg vuil linnen in een speciaal was programma worden ‘over’ gewassen. Dit allemaal om de kwaliteit van het linnen in een zo goed mogelijke staat te houden.

Ophaal en brengservice

Binnen ons verzorgingsgebied is het mogelijk  bij u thuis op te halen en te brengen tegen een kleine vergoeding.

Contact

KoWasTo - Snel-O- Nette
Escudo 1B
8305BM Emmeloord
@: info@snel-o- nette.nl
T: 0527-619100
KVK nr: 39101543
BTW nr: NL

Alleen op afspraak open! bel 0527-619100

Stel een vraag